Specialist in zinkvonken gezocht? Met draad- en zinkvonken maken bewerkingen mogelijk zoals we die met frezen en draaien niet kunnen maken in harde metalen. Gaat het bijvoorbeeld om ijzer of titanium? De harde metalen laten zich lastiger bewerken.

Dankzij zink- en draadvonken kunnen we de metalen bewerken op de manier die u wenst. Wilt u bijvoorbeeld een tandwiel maken? Het is belangrijk om de vorm uit een blokje te creëren, waardoor frezen daarvoor niet goed geschikt is. In plaats daarvan zorgen we er met zinkvonken voor dat we hoeken kunnen maken en aan een rechte vorm kunnen werken.

Unieke bewerkingen van hard metaal

Voor de unieke bewerkingen van metaal maken we gebruik van een mal. We frezen een onderdeel en maken daar gebruik van als een mal, om met zinkvonken aan de vorm of bewerking te werken waar u naar op zoek bent. Dat gaat relatief langzaam, waardoor we de mogelijkheid hebben om door de harde metalen heen te komen en toch op een heel nauwkeurige manier te werken.

Gaat het u om specifieke toleranties en de hoogste nauwkeurigheid? Dan is zinkvonken een uitstekende keuze. Met de mal zorgen we ervoor dat we praktisch iedere vorm kunnen creëren waar u naar op zoek bent. En twijfelt u over de geschiktheid van deze techniek of wilt u graag meer weten over de manier waarop we werken? Dan laten we zien hoe we werken en leggen we u graag uit over de toepassingen die we kunnen creëren.

Specialist in draad- en zinkvonken

Zoekt u een specialist in draad- en zinkvonken? Bij Hamofa hebben we daarmee uitgebreide ervaring. Daarnaast kunnen we u op een aantal andere manieren goed van dienst zijn, bijvoorbeeld met rondslijpen . We denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden, zodat we het metaal waar het u om gaat kunnen bewerken op de manier die u voor ogen heeft.

Zoekt u een specialist in zinkvonken of een van onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.