Specialist in het vlakslijpen van metaal gezocht? We kunnen u daar bij Hamofa uitstekend mee van dienst zijn, net als voor het rondslijpen van metalen. Op die manier zorgen we voor verschillende bewerkingen, waarover we natuurlijk goed met u kunnen meedenken. Weet u precies hoe het eruit moet komen te zien, maar vindt u het lastiger om te bepalen welke aanpak daarvoor geschikt is? We stellen de beste bewerking voor, aan de hand waarvan we graag aan de slag gaan.

Blijkt het vlakslijpen een goede keuze? Daarmee zorgen we er op een vlak stuk voor dat we een deel van het materiaal wegslijpen. We zorgen voor een 100% vlakke afwerking, met de nauwkeurigheid en tolerantie die voor u belangrijk is.

Het vlakslijpen kunnen we tot op 2.000e nauwkeurig. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op de hoogste nauwkeurigheid, zo vlak als een spiegel. Het is een bewerking die we gebruiken voor verschillende toepassingen, waarover we u natuurlijk graag adviseren. En twijfelt u over de geschiktheid van het onderdeel waar het u om gaat? We helpen het u graag te beoordelen en kunnen een alternatieve bewerking voorstellen als die beter geschikt blijkt.

Voor diverse soorten metalen

Uiteraard kunnen we u met het vlakslijpen van dienst zijn voor verschillende metalen. Gaat het om om de reguliere (zachtere) metalen? Dan kunnen we zonder problemen zorgen voor de bewerking die u zoekt, door die met een steen vlak te slijpen.

Tip: wilt u hardere metalen laten bewerken? Vlakslijpen is dan doorgaans niet geschikt. Met draadvonken en zinkvonken zijn er in een aantal gevallen wel andere bewerkingen mogelijk, waarmee we u graag van dienst zijn.

We bewerken verschillende soorten metalen, met het brede machinepark dat we daarvoor hebben staan. Daarmee zorgen we voor de bewerking die u wenst, uiteraard met de nauwkeurigheid en tolerantie waar u naar op zoek bent.

Vlakslijpen: ervaren specialisten

Zoekt u ervaren specialisten voor het vlakslijpen van uw onderdeel? Bij Hamofa vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en hoe we te werk gaan. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, net als met het 5-assig frezen en de andere bewerkingen die er mogelijk zijn.

Zoekt u een specialist in vlakslijpen van metaal of een van onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.