Een goede gereedschapsmakerij gezocht, bijvoorbeeld voor tooling waar u professioneel gebruik van kunt maken? U kunt het gereedschap laten maken waar u naar zoekt, uiteraard aan de hand van de specifieke eisen en normen die daarvoor belangrijk zijn.

We werken met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid en op basis van specifieke toleranties. Daarmee zorgen we ervoor dat u het gereedschap en de tooling zonder problemen kunt gebruiken. Ideaal om te werken aan een prototype of om gebruik te maken van gereedschappen voor uw eigen productie(lijn).

Benieuwd hoe we met CNC gereedschap maken en wat de mogelijkheden zijn met de machines die we daarvoor hebben staan? We leggen u graag uit over ons werk als gereedschapsmakerij. Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

Specialist in gereedschappen

Zoekt u een specialist in gereedschappen, om het onderdeel of de complete toepassing te laten maken waar u naar op zoek bent? We zorgen voor de daadwerkelijke bewerking, bijvoorbeeld door te frezen en te draaien. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld rondslijpen (ook uit-center) en vlakslijpen. En gaat het om hardere metalen zoals titanium en ijzer die u wilt laten bewerken? Daarvoor maken we gebruik van draadvonken en zinkvonken. Op die manier kunnen we u er altijd goed mee van dienst zijn.

We zijn uw specialist om gereedschap te laten maken, indien u daar op een professionele manier gebruik van wilt maken.We werken voor grote ondernemingen en organisaties, die heel specifieke wensen hebben als het gaat om hun tooling en gereedschap. En heeft u daar minder ervaring mee, maar heeft u wel een goed beeld van wat er belangrijks en waar u voor wilt laten zorgen? We denken daarover graag met u mee, zodat u een goede keuze maakt met de gevraagde bewerking.

Gereedschap laten maken

Op zoek naar een gereedschapsmakerij voor stempels of naar andere specifieke toepassingen? We zijn u graag van dienst met onze tooling , waarvoor we natuurlijk gebruik bakenvan onze beschikbare machines. Die stellen we computergestuurd voor u in, om daarmee op een heel nauwkeurige manier te werken volgens de belangrijkste toleranties. En zoekt u naar complete machine production ? We denken daar vanuit onze uitgebreide ervaring en brede expertise graag met u over mee.

Zoekt u een gereedschapsmakerij of een van onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.