Specialist in tooling gezocht? Met onze tooling Technology werken we aan specifieke gereedschappen die u wilt laten produceren. We zijn uw specialist voor controlegereedschap, net als andere specifieke toepassingen waar u naar zoekt.

Tip: in combinatie met tooling op zoek naar een specialist voor assemblage ? We zetten de geproduceerde onderdelen graag in elkaar tot een prototype of andere samenstelling. Altijd met de grootste zorgvuldigheid en op basis van uitgebreide ervaring met de materialen waarmee we werken.

Tooling business: ervaren specialist

We zijn uw ervaren tooling business, bijvoorbeeld voor autofabrikanten en andere bedrijven die zoeken naar de hoogste productiekwaliteit. Gaat het u om een specifiek onderdeel, werkt u aan een groter prototype of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dankzij onze moderne tooling technology kunnen we u met tal van verschillende metalen en andere materialen goed van dienst zijn. Wij maken precies waar u naar op zoek bent, volgens de normen en eisen die u met uw engineers heeft bepaald.

We werken op twee verschillende manieren:

  • Productie volgens aangegeven eisen en normen
    Heeft u met uw engineers uitgetekend en berekend wat er nodig is en welke belangrijke eisen er gelden? We gaan er aan de hand daarvan voor u mee aan de slag. Dankzij ons brede machinepark kunnen we u vlot van dienst zijn met professionele tooling, precies op de manier zoals u daar naar zoekt.
  • Advies en productie: volledige begeleiding
    Heeft u een duidelijk idee van wat er nodig is of loopt u in de praktijk tegen een probleem aan? Wij bieden de tooling technology waar u naar op zoek bent. We denken graag met u mee, adviseren en produceren vervolgens het gereedschap dat u wilt laten maken. Dankzij onze volledige begeleiding kunnen we u daar uitstekend mee van dienst zijn.

Tooling technology

We zijn uw specialist in tooling technology , zowel dankzij het brede machinepark als dankzij de goed opgeleide operators. Zij programmeren de computers bij de machines, om die uitermate nauwkeurig te laten produceren. Op die manier kunnen we u bovendien van dienst zijn met meer dan de tooling alleen.

Zoekt u bijvoorbeeld naar een specialist op het gebied van design, zodat we al tijdens een eerder stadium met u kunnen meedenken? We zijn u er graag mee van dienst, net als met de volledige assemblage. We hebben een assemblage afdeling en maken daarvoor gebruik van speciale machines. Op die manier zorgen we voor de assemblage binnen de productie, met een monteur of met de machines die daarvoor nodig zijn. Altijd afgestemd op uw specifieke product of gereedschap en de concrete wensen.

Zoekt u een specialist in tooling of een van onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u