WERELDWIJD ACTIEF IN DIVERSE SECTOREN.

HAMOFA Metal Machining is wereldwijd actief in zeer uiteenlopende sectoren zoals:

AUTOMOTIVE

HAMOFA Metal Machining vervaardigt specifieke onderdelen voor de automobiel sector. Hoofdzakelijk worden prototype onderdelen en gereedschappen ontwikkeld, die in een later stadium in het productieproces ingezet worden. Deze op maat gemaakte delen voldoen aan de hoogst opgelegde technische specificaties en strenge kwaliteitseisen.

Gereedschap

Design

Prototype

Reverse Engineering

VOEDINGSSECTOR

Ook in de voedingsindustrie heeft HAMOFA Metal Machining een belangrijke expertise. Voor voedingsgeschikte onderdelen is HAMOFA Metal Machining de geschikte partner. Diverse materiaalsoorten worden volgens klantenspecificaties bewerkt.

Gereedschap

Design

Prototype

Reverse Engineering

MACHINEBOUW

HAMOFA Metal Machining is de ‘perfect match’ aangaande op maat gemaakte machine onderdelen. Men kan enerzijds terecht voor wisselstukken om een acuut probleem op te lossen. Anderzijds kan er beroep gedaan worden op het enthousiaste engineering team om productieprocessen te optimaliseren.

Gereedschap

Design

Prototype

Reverse Engineering

ENERGIE

Bedrijven uit de energie sector zijn steeds meer op zoek naar vernieuwing en verfijning en zijn bijgevolg vragende partij voor prototypes en specifieke onderdelen. Ook hier wordt een professionele oplossing aangeboden. Aan de hand van reserve engineering wordt onder andere bijgedragen aan de optimalisatie van de producten. Deze klanten situeren zich in de niet-hernieuwbare en hernieuwbare energie sectoren, zoals bv biogas en windenergie centrales.

Gereedschap

Design

Prototype

Reverse Engineering

OFFSHORE / PETROCHEMIE

HAMOFA Metal Machining is een belangrijke partner voor offshore en petrochemische bedrijven. Het machinepark is geschikt om aan alle strenge kwaliteitseisen van de petrochemie te voldoen. De hoge nauwkeurigheidsgraad en de expertise om verschillende materiaalsoorten te bewerken, zorgt voor de mogelijkheid om de meest ingewikkelde prototypes en onderdelen te leveren.

Gereedschap

Design

Prototype

Reverse Engineering

MOTORSPORT

Het ontwikkelen van prototypes voor de motorsport is voor HAMOFA Metal Machining een zeer bekend terrein. Door de jaren heen zijn hiervoor verschillende producten ontwikkeld die op dit ogenblik terug te vinden zijn op vele internationale racecircuits. Omwille van de voorgeschreven veiligheidsnormen en de extreme omstandigheden ligt de nauwkeurigheids- en betrouwbaarheidsgraad van het eindproduct zeer hoog.

Gereedschap

Design

Prototype

Reverse Engineering

DEFENSIE

De machines en voertuigen van Defensie moeten weerstand bieden aan extreme temperaturen envenals verschillende stof- en weersomstandigheden. Onderhoud en optimalisatie van de bestaande uitrusting spelen een cruciale rol. HAMOFA Metal Machining is ook voor deze sector een geschikte partner en biedt op elk vlak een gepaste oplossing. HAMOFA Metal Machining beschikt over een NACE nummer dat nodig is om aan Defensie te kunnen leveren.

Gereedschap

Design

Prototype

Reverse Engineering

CONTACTEER ONS VOOR AL UW VRAGEN

CONTACTEER ONS