Specialist in rondslijpen gezocht? We kunnen u uitstekend van dienst zijn met deze bewerking van metaal. We creëren een ronde afwerking, met de nauwkeurigheid waar u naar zoekt of de belangrijke toleranties. Bovendien denken we graag mee over de mogelijkheden, bijvoorbeeld als het gaat om een specifiek metaal en een bepaalde bewerking die u voor ogen heeft.

Tip: zoekt u naar de bewerking van harde metalen en niet specifiek in een ronde vorm? We kunnen u goed van dienst zijn met bijvoorbeeld zinkvonken .

Specialist in rondslijpen

We zijn uw specialist in rondslijpen, bijvoorbeeld dankzij het uit-center rondslijpen dat we kunnen aanbieden. Het betekent dat we uit het center van de normale as kunnen slijpen, een bewerking die niet veel bedrijven kunnen aanbieden.

Gaat het om een onderdeel met een knik? We kunnen dat rondslijpen, voor de bewerking waar u naar op zoek bent. We zullen het onderdeel eerst inspannen onder de rechte lijn van de as. Daarna kunnen e het buitenste puntje slijpen, door de as steeds verder naar buiten te brengen. Het is een unieke bewerking waarmee er specifieke onderdelen mogelijk worden.

We investeren bij Hamofa doorlopend in nieuwe machines, die deze bewerkingen op het gebied van rondslijpen mogelijk maken. Bovendien kunnen we u natuurlijk op de reguliere manier van dienst zijn en gelden we als specialist voor het vlakslijpen van metaal .

Twijfelt u over de mogelijkheden met rondslijpen of bent u op zoek naar een andere bewerking? We denken graag met u mee, vanuit onze ervaring met de verschillende metalen die we voor u kunnen bewerken.

Zoekt u een specialist in rondslijpen of een van onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.