Op zoek naar een reverse engineer, die aan de hand van een (beschadigd) onderdeel kan zorgen voor een nieuwe productie? We krijgen regelmatig vragen van klanten, die bepaalde onderdelen opnieuw willen laten maken. Bijvoorbeeld voor motoren en machines die niet meer gemaakt worden, of waarvoor het te kostbaar zou zijn om die volledig te vervangen.

Onze reverse engineer gaat er mee aan de slag, door heel nauwkeurig in kaart te brengen hoe het originele onderdeel precies in elkaar zit. Aan de hand daarvan maken we duidelijk welk proces er moet plaatsvinden om opnieuw met de productie aan de slag te gaan.

Tip: tijdens het in kaart brengen van het onderdeel en de benodigde stappen voor de productie ontdekken we regelmatig zwakke plekken. Die kunnen we in sommige gevallen meteen oplossen. Op die manier draagt de reverse engineer bij aan een beter onderdeel, dat sterker is of zal zorgen voor meer duurzaamheid binnen de complete machine of toepassing.

Reverse engineer gezocht

Een reverse engineer gezocht en benieuwd naar de ervaring die we op dat gebied hebben? Binnen reverse engineering werken we aan allerlei onderdelen. Daar kunnen we met de losse pols een schets van maken, al kunnen we ook zorgen voor een 3D-scan voor een render met onze CAD- en CAM-software. Op die manier werken we op professionele wijze aan de productie van een nieuw onderdeel, zodat u daar weer gebruik van kunt maken zoals u dat gewend bent.

Zoekt u een reverse engineer of een van onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.