Een prototype voor een auto laten maken of op zoek naar de bewerking van een specifiek nieuw onderdeel? Het zijn opdrachten waar we regelmatig aan werken, voor uiteenlopende klanten. We denken graag met u mee over de bewerking die het best geschikt is, net als over de manier waarop we dat voordelig voor u kunnen doen.

Gaat het u om een nieuwe uitvinding of invention ? We helpen u graag die in de praktijk te testen, met een prototype dat we daarvoor kunnen ontwikkelen. We maken daarvoor gebruik van het type metaal waar u later ook daadwerkelijk mee wilt gaan werken.

Dankzij de juiste toleranties en maximale nauwkeurigheid kunnen we de productie van het prototype op een uitstekende manier voor u verzorgen. We denken ondertussen graag mee over de manier waarop we te werk gaan. En wilt u bijvoorbeeld harde metalen laten bewerken, die helaas niet geschikt zijn voor het frezen of draaien? Geen zorgen, er zijn in dat geval andere oplossingen beschikbaar. U kunt denken aan draadvonken of zinkvonken, waarover we u natuurlijk graag meer vertellen.

Onderdelen voor auto’s: maximale nauwkeurigheid

Gaat het om onderdelen voor auto’s, waarvoor u een prototype wilt laten ontwikkelen? We hebben daarmee veel ervaring, ook in meerdere stappen om steeds dichterbij het uiteindelijke ontwerp te komen. Dat doen we met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid en op basis van de tolerantie die voor u belangrijk is.

Tip: blijkt een prototype voor de auto nog niet helemaal naar wens? Een tweede of een derde bewerking is vaak goedkoper dan de eerste. We kunnen een deel van de instellingen van de computer opnieuw gebruiken, waarmee we de kosten kunnen drukken.

Stap-voor-stap werken aan een auto prototype en benieuwd hoe u dat uiteindelijk kunt gebruiken? Zodra het onderdeel naar wens presteert leggen we u uit over de gebruikte toleranties en de nauwkeurigheid. Op die manier kunt u dat doorgeven aan het productiebedrijf dat er op grotere schaal voor u mee aan de slag gaat.

Auto prototype laten maken

Een auto prototype laten maken en benieuwd naar de mogelijkheden daarvoor? We vertellen u graag meer over het prototype dat we kunnen laten maken. We zijn een van de companies that make prototypes , waardoor we daar veel ervaring mee hebben. Bovendien kunnen we u daar uitstekend bij begeleiden, indien u daar zelf niet eerder mee werkte

Wilt u een prototype voor een auto laten maken of zoekt u een van onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.