‘How to make an invention prototype’? Het is een vraag die we regelmatig krijgen van klanten, waarover we u gelukkig goed meer kunnen vertellen. We zijn een van de companies that make prototypes , waardoor we daar door de jaren heen veel ervaring mee hebben opgedaan. We werken aan prototypes voor grotere onderdelen en toepassingen, die u volgens specifieke toleranties en nauwkeurigheid wilt laten ontwikkelen.

Weet u al goed waar u naar op zoek bent en heeft u daar veel ervaring mee? Of is het juist een nieuwe wereld voor u en zoekt u naar de begeleiding door onze specialisten? We leggen u graag uit hoe we werken als we een prototype maken. Bij ons begeleiden we u graag als u zich afvraagt hoe dat in z’n werk gaat en wat er voor nodig is om aan de slag te gaan. Bovendien kunnen we u stap-voor-stap blijven begeleiden, ook als het eerste prototype nog niet helemaal naar wens presteert.

Specialisten in prototypes

We zijn uw specialisten prototypes, dankzij de diverse eigen machines die we daarvoor kunnen gebruiken. We zetten ze in voor complete tooling, net als voor kleinere toepassingen met onderdelen die u in de praktijk wilt kunnen testen. Daarvoor kunnen we gebruik maken van het CNC draaien en CNC frezen, zelfs tot 5 assen.

Tip: wilt u hardere metalen laten bewerken, zoals ijzer of titanium? Frezen en draaien zijn dan helaas niet goed geschikt. Draadvonken en zinkvonken zijn dat wel. We leggen u er graag over uit, als u daar nog geen ervaring mee heeft.

‘How to maken an invention prototype’ op basis van de gewenste toleranties? Wij denken graag met u mee, of werken juist volgens de specifieke eisen en normen zoals u die met uw engineer heeft opgesteld. Op die manier zijn we graag de specialist die u begeleidt of die meteen aan de slag gaat, afhankelijk van uw voorkeur.

How to make a prototype?

Dus, ‘how to make a prototype’? Dat kan op verschillende manieren, afhankelijk van het doel dat u daarmee voor ogen heeft. We werken stap-voor-stap toe naar een prototype dat de gewenste prestaties behaalt en op die manier een goede keuze voor u blijkt.

Gaat het om een prototype voor een auto of voor een andere toepassing? We hebben daarmee veel ervaring, zodat we u er uitstekend bij kunnen begeleiden.

Zoekt u een specialist in prototypes of een van onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.