Op zoek naar ‘companies that make prototypes’? We krijgen die vraag regelmatig, ook van internationale klanten die in België zoeken naar een specialist. We werken op die manier bijvoorbeeld aan een prototype voor een auto , net als aan andere toepassingen en specifieke producten. Daarover denken we graag met u mee, vanuit de uitgebreide ervaring die we hebben met prototypes.

Zoekt u een 3D prototype maker, die u op basis van 3D-scans en renders van dienst kan zijn? We denken met u mee over het ontwerp en over de belangrijke toleranties, ook als u daar weinig ervaring mee heeft. Op die manier begeleiden we u graag als product prototype maker. En heeft u daar al meer ervaring mee en zoekt u vooral een specialist die u daar goed mee van dienst kan zijn? We gaan aan de slag op basis van de verschillende toleranties en de nauwkeurigheid waar u naar zoekt.

Product prototypes: optimale nauwkeurigheid

Wilt u voor het product prototype werken met een optimale nauwkeurigheid, om u daar tot in de puntjes goed mee van dienst te kunnen zijn? Wij gaan uit van uw specifieke wensen of denken daar actief met u over mee. Op die manier helpen we de kosten in de hand te houden of geven we de toleranties en de nauwkeurigheid door aan de partij die de uiteindelijke productie uit zal gaan voeren.

Tip: blijkt het prototype nog niet helemaal naar wens? We zijn een van de companies that make prototypes, waardoor we u daar op een voordelige manier mee van dienst kunnen zijn. Voor een tweede of een derde bewerking liggen de kosten vaak lager, omdat we de eerdere instellingen grotendeels kunnen hergebruiken.

3D prototype maker

Zoekt u een 3D prototype maker met veel ervaring? We werken aan ieder prototype , waardoor we gebruik maken van de verschillende bewerkingen van metaal. Gaat het u om een specifieke uitvinding (https://hamofa-metal.be/prototype/how-to-make an-invention-prototype/) of juist of een andere toepassing? We hebben de ervaring om u daarover goed te adviseren, u daarbij te begeleiden of om ons meteen te richten op de daadwerkelijke uitvoering daarvan.

Zoekt u een prototype maker of een van onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.