Een specialist gezocht voor machine assemblage? We kunnen u daar op een uitstekende manier mee van dienst zijn, dankzij onze uitgebreide ervaring. Daarvoor maken we gebruik van een assemblage robot of we werken er handmatig aan, afhankelijk van het precieze eindproduct dat u voor ogen heeft. We zijn natuurlijk niet zo groot als andere bedrijven binnen de industrie, maar zorgen er met de juiste techniek wel voor dat we op een heel nauwkeurige manier kunnen werken.

Gaat het u om bepaalde tooling, waarvoor u bijvoorbeeld een prototype wilt laten ontwikkelen? Wij zorgen er met onze aanpak voor dat we de onderdelen produceren volgens de belangrijke toleranties en nauwkeurigheid. Op die manier garanderen we een prototype dat aansluit bij uw wensen. De verschillende prototypes zetten we in elkaar tot een tooling, om daar op een professionele wijze gebruik van te kunnen maken. Wij verzorgen ook het assemblage werk, zodat u dat aan onze specialisten en operators over kunt laten.

Specialist binnen de assemblage industrie

Zoekt u naar een specialist binnen de assemblage industrie? We werken niet met grote aantallen, maar zorgen er juist vanuit de breedte voor dat we u op een goede manier van dienst kunnen zijn. We hebben de beschikking over allerlei verschillende machines, waarmee we voor allerlei bewerkingen kunnen zorgen. We kunnen bijvoorbeeld CNC draaien en CNC frezen, dat laatste zelfs op basis van 5 assen. Verder kunnen we vlakslijpen en rondslijpen, ook uit-center.

We zijn u graag van dienst met de verschillende reguliere metalen, net als met ijzer en titanium. Die hardere metalen kunnen we bewerken met bijvoorbeeld draadvonken en zinkvonken. De bewerking kost meer tijd, maar biedt aan de andere kant mogelijkheden om meer nauwkeurig te werken. We kunnen zorgen voor allerlei toepassingen en bewerkingen van onderdelen, waarover we graag met u overleggen.

Assemblage robot: hoogst nauwkeurig

Zoekt u de nauwkeurigheid van een assemblage robot, mét de zorg en aandacht van een specialistische operator? We zijn u graag van dienst met assemblage , uiteraard op basis van die belangrijke eigenschappen. Daarmee zijn we onze klanten al jaren goed van dienst, bijvoorbeeld als ze meerdere prototypes samen willen laten komen in een tooling die ze voor ogen hebben.

Zoekt u een specialist voor machine assemblage of een van onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.