Draadvonker gezocht? We zijn uw specialist in draadvonken, om met een heel dunne staaldraad onder spanning de vorm te creëren waar u naar zoekt. We gebruiken een elektrische spanning met een pluspool en minpool om het materiaal te bewerken, precies op de manier die u nodig heeft.

We vonken vormen uit metaal, dankzij het draadvonken dat zelfs geschikt is voor heel harde metalen. We werken bijvoorbeeld met titanium en met ijzer, materialen die veel minder goed geschikt zijn voor het frezen. We bewerken harde en dikke staalsoorten, waardoor we de tijd nemen om heel nauwkeurig te kunnen werken.

Specialist in draadvonken

Tip: wilt u een vierkant stuk uit een blok halen? Dan zoekt u een draadvonker, in plaats van een specialist in frezen. De ronde frees maakt 90-graden hoeken onmogelijk, iets waar we door middel van draadvonken wel voor kunnen zorgen.

Een draadvonker gezocht en daarvoor op zoek naar een specialist met ervaring? Wij beschikken over de machines, over de specialist met ervaring en over de uitgebreide kennis en expertise om daarover goed met u mee te denken. Zodra u harde metalen wilt bewerken gaan wij daar graag voor u mee aan de slag. Vertel ons over de bewerking waar u naar zoekt, dan geven we u graag aan of we u daar op basis van draadvonken goed mee van dienst kunnen zijn.

Meer weten of snel een draadvonker gezocht? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.