Specialist in draadvonken gezocht? We gebruiken een heel dunne staaldraad van enkele tienden dik, die we onder spanning zetten. We gebruiken de draad als pluspool, ten opzichte van het onderdeel als minpool. Op die manier gebruiken we het draadvonken onder water als ideale bewerking voor harde metalen.

Tip: harde metalen zoals staal en titanium laten bewerken? Frezen is daarvoor helaas niet goed geschikt. In plaats van draaien of frezen maken we gebruik van het draadvonken, waarmee we op een heel nauwkeurige manier kunnen werken.

Tijdens het draadvonken raakt de dunne draad het metaal dat we voor u bewerken. Op die manier creëren we de vorm waar u naar op zoek bent, uiteraard met de gewenste tolerantie en nauwkeurigheid. Dankzij draadvonken hebben we de mogelijkheid om ook heel harde metalen te bewerken, iets dat met frezen en draaien niet zou lukken zonder de gereedschappen hard te laten slijten.

Draadvonken met optimale nauwkeurigheid

Zoekt u naar een specialist in draadvonken, voor de optimale nauwkeurigheid tijdens de bewerking? We bewerken bijvoorbeeld titanium en ijzer, materialen waarmee we door de jaren heen veel ervaring hebben opgedaan. De bewerking is langzaam, maar biedt de mogelijkheid tot unieke vormen.

Tip: een vierkant stuk uit een blok laten halen of op zoek naar de bewerking in een hoek? Dat lukt niet met een frees, omdat daarvoor een draaiende beweging nodig is. Met draadvonken hebben we die mogelijkheid wel, voor de bewerking waar u naar op zoek bent.

Dankzij draadvonken zijn er speciale bewerkingen mogelijk van harde metalen, zoals titanium en ijzer. Blijken frezen en draaien niet geschikt, maar zoekt u wel naar een toepassing waarmee we de bewerking kunnen maken die u wenst? We denken graag met u mee over de mogelijkheden, aan de hand waarvan we voor u aan de slag gaan. We denken mee over het complete proces, ook als u niet helemaal zeker bent van de toleranties of andere eisen waar alles aan moet voldoen.

Draadvonken kosten: vrijblijvende offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden van het draadvonken en wilt u meer weten over de kosten daarvoor? Bij Hamofa brengen we u graag een vrijblijvende offerte uit. Dat geldt natuurlijk ook voor het zinkvonken , waarmee we u tevens goed van dienst kunnen zijn.

Zoekt u een specialist in draadvonken of een van onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.