GEREEDSCHAP

FABRICAGE VAN FIJN- MECHANISCHE ONDERDELEN

Professionele service op maat van de klant

HAMOFA Metal Machining vervaardigd machinegereedschappen, opspan-en kalibratiegereedschappen. Ook de expertise voor complete assemblages en controle systemen binnen een productieproces behoort tot de competenties.

De jarenlange ervaring in ontwikkeling en samenstelling van verschillende technologieën garandeert aan de klant een betrouwbaar en nauwkeurig eindresultaat.

Specifieke gereedschappen om productieprocessen te optimaliseren.

HAMOFA Metal Machining vervaardigt machinegereedschappen, opspan- en kailbratiegereedschappen. Ook de expertise voor complete assemblages en controle systemen binnen een productieproces behoort tot de competenties.

Door het bundelen van de technische ervaring en de knowhow binnen de werkplaats worden op maat gemaake gereedschappen ontwikkeld. Indien gewenst maakt de tekenkamer de CAD/CAM tekeningen voor de klant.

Met het modern uitgerust CNC machinepark zijn bij HAMOFA Metal Machining alle mogelijke mechanische productiemogelijkheden intern aanwezig en wordt het totaalpakket aangevuld met eventuele warmte- en/of oppervlaktebehandelingen in samenwerking met gespecialiseerde partners. Op deze manier wordt de kwaliteit van het product gegarandeerd.

Na de productie ondergaan de producten een strenge kwaliteitscontrole. De werkstukken worden desgewenst met lasergravering genummerd.

VRAGEN OVER GEREEDSCHAP?

HAMOFA helpt u graag verder.

T +32 11 92 29 40

E [email protected]

CONTACTEER ONS

Gerelateerde diensten

CONTACTEER ONS VOOR AL UW VRAGEN

CONTACTEER ONS