De kosten van CNC frezen berekenen of op zoek naar een richtlijn om daar een idee van te krijgen? De snelste methode om een indicatie te ontvangen is het aanvragen van een offerte of vrijblijvende prijsopgave. Neem contact met ons op, dan geven we u graag aan wat de kosten zullen zijn.

Wilt u zonder een offerte aan te vragen ongeveer weten waar u aan toe bent? Het is wel mogelijk om iets te zeggen over de CNC frezen kosten. We kunnen bijvoorbeeld aangeven waar de prijzen van afhangen, bijvoorbeeld op basis van het aantal onderdelen dat u wilt laten maken en de bewerking die er plaats moet vinden.

CNC frezen prijzen: waar hangen die van af?

De CNC frezen prijzen zijn anders voor bijvoorbeeld hout en metalen, dus houd daar rekening mee voordat u een offerte aanvraagt. Wij bewerken allerlei soorten metalen, en kunnen u daarvoor de kosten meegeven.

We werken als CNC frezer aan bewerkingen van kleine aantallen producten, net als aan grotere aantallen. Het is met het oog op de kosten en de prijzen belangrijk om in ieder geval rekening te houden met:

  • Het aantal onderdelen
  • De prijs van het te gebruiken materiaal
  • Werkzaamheden in CAD en CAM
  • Bewerkingstijd voor het frezen
  • Kosten voor opspannen

Gaat het om een groter aantal onderdelen? Dan kunnen we de kosten delen over een groter aantal producten, waarmee de kosten voor het CNC frezen relatief lager uitvallen. Moeten we aan de andere kant veel tijd steken in de bewerking of in het opnemen in CAD en CAM? Dan vallen de kosten hoger uit. Aan de hand van die eigenschappen maken we een berekening van de kosten, zodat u in een vrijblijvende offerte de prijzen voor het CNC frezen ontvangt. Dat geldt op die manier voor bijvoorbeeld hout en metalen, waarbij wij ons richten op die laatste categorie.

CNC frezen kosten: vrijblijvende prijsopgave

Benieuwd naar de CNC frezen kosten ? Aan de hand van de bovenstaande elementen maken we een berekening van de prijs die we daarvoor berekenen. Dat doen we voor het CNC frezen van metaal , waarmee we u uitstekend van dienst kunnen zijn. Dat kan 3- of 4-assig, net als 5-assig om te werken aan meer geavanceerde ontwerpen die vragen om speciaal geschikte machines. We zijn uw specialist in CNC frezen, waardoor we de kosten laag kunnen houden en u daar voordelig mee van dienst kunnen zijn.

Meer weten over de kosten voor CNC frezen of onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.