CNC frezer gezocht of benieuwd op welke manier we u daar precies mee van dienst kunnen zijn? We frezen metalen, zoals RVS en aluminium. Wordt er door u een CNC frezer gezocht of bent u op zoek naar een bedrijf dat zowel kan frezen als kan draaien? We kunnen u er uitstekend mee van dienst zijn, zoals we dat ook doen voor andere klanten waarvoor we werken aan prototypes en andere producties.

CNC staat voor Computerized Numerical Control. Het geeft aan dat we computergestuurd bewerken, waarmee we de hoogst mogelijke nauwkeurigheid garanderen. Bovendien worden onze computers bediend door ervaren operators. Zij tekenen in CAD en CAM, waarna ze de computergestuurde machine gebruiken om met de beste nauwkeurigheid uw bewerking te realiseren. Op die manier garanderen we de bewerking die u wenst, zowel bij aluminum en RVS als andere metalen die geschikt zijn voor het draaien en frezen.

Draaier en frezer: allround specialist

We zijn CNC frezer en allround specialist, om u ook met andere bewerkingen en metalen van dienst te kunnen zijn. Gaat het bijvoorbeeld om ijzer, titanium en om staal? Die materialen zijn doorgaans te hard om te draaien of frezen, maar draadvonken en zinkvonken bieden hiervoor wel mogelijkheden. Andersom zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn in het CNC frezen van hout , waarbij het juist gaat om een veel zachter materiaal.

We zijn CNC draaier en frezer, waardoor we u op verschillende manieren goed van dienst kunnen zijn. Dat doen we om te werken aan specifieke bewerkingen en bijvoorbeeld om een prototype te realiseren. Aan de hand van onze bewerkingen krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden voor een grotere productie in serie. Uiteraard kunnen we u aangeven welke eigenschappen en elementen van de bewerking daarvoor belangrijk zijn, zodat u de producent dat mee kunt geven.

CNC frezer gezocht

CNC frezer gezocht en daarvoor op zoek naar een allround specialist? We denken graag met u mee over de mogelijkheden, vanuit onze uitgebreide ervaring. Daardoor kunnen we u bovendien goed aangeven wat de kosten voor het CNC frezen ongeveer zullen zijn. We houden rekening met het te gebruiken materiaal, de tekening in CAD en CAM en de bewerkingstijd die we nodig hebben met de computergestuurde machines. Op die manier krijgt u een goed beeld van de kosten en de mogelijkheden. Of we denken met u mee over alternatieven, zodat we u in bijna alle gevallen goed van dienst kunnen zijn met de bewerking.

Zoekt u een CNC frezer of een van onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.