Specialist gezocht voor het CNC frezen van plaatmateriaal? We werken normaal gesproken met verschillende soorten metaal, zoals aluminium en RVS. Daarvoor maken we gebruik van hoogwaardige en computergestuurde machines, die worden aangestuurd door onze ervaren operators.

Zij weten wat er mogelijk is en hoe ze de machines moeten programmeren. We tekenen in CAD en CAM, waarmee we tot op de kleinst mogelijke details heel nauwkeurig zorgen voor de programmering van de machine. Op die manier kunnen we plaatmateriaal CNC frezen, net als metalen die u op een hoogwaardige manier wilt laten bewerken.

Tip: staal, ijzer of titanium laten bewerken? CNC frezen is daarvoor minder goed geschikt, omdat het materiaal daarvoor te hard is. Draadvonken en zinkvonken zijn dan betere oplossingen, omdat we daarmee door hardere materialen heen kunnen werken.

Plaatmateriaal: CNC frezen

Voor plaatmateriaal op zoek naar een specialist in CNC frezen ? We kunnen in alle gevallen meedenken over de mogelijkheden om het materiaal te bewerken. In veel gevallen kunnen we u daar goed mee van dienst zijn, en u meer vertellen over de kosten . Dat geldt voor aluminium en voor RVS, net als voor een aantal andere materialen. Wij hebben ervaring met de verschillende bewerkingen en manieren waarop u de materialen kunt vormgeven.

We vertellen u graag meer over het CNC frezen van plaatmateriaal, net als oplossingen voor andere materialen. In sommige gevallen kunnen we u goede alternatieven bieden, om u daar mee van dienst te zijn op een wijze die u helpt het doel te bereiken dat u voor ogen heeft.

Meer weten over CNC frezen van plaatmateriaal of onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.