Specialist voor het CNC frezen van metaal gezocht? We hebben daarmee uitgebreide ervaring en beschikken over professionele freesmachines. Onze machines zijn uiteraard computergestuurd, waardoor we tot op de kleinste details heel nauwkeurig kunnen werken. Onze operators bedienen de machines en houden de bewerking nauwgezet in de gaten, zodat u kunt rekenen op CNC frezen door een ervaren specialist.

We hebben de beschikking over diverse freesmachines, zowel 3- en 4-assig als 5-assig. Dat betekent dat we allerlei bewerkingen kunnen frezen, bijvoorbeeld in aluminium en RVS. Daarnaast hebben we ervaring met andere metalen en hebben we ook oplossingen voor de bewerking van hardere soorten zoals staal, ijzer en zelfs titanium. Let op: we maken daarvoor bijvoorbeeld gebruik van draadvonken, omdat dit beter geschikt is voor hardere materialen.

Specialist in CNC frezen

We zijn uw specialist in CNC frezen. Dat beteken dat we u daar voor lage kosten mee van dienst kunnen zijn en dat we graag meedenken over de mogelijkheden. Heeft u een bepaalde bewerking voor ogen, maar weet u niet goed of het CNC frezen van staal daarvoor geschikt is? We denken erover met u mee, zoals we dat ook doen voor onze andere tevreden klanten.

Op een vergelijkbare manier laten we u graag zien of we 5-assig moeten frezen of dat we voldoende hebben aan 3 of 4 assen voor de bewerking. We helpen u de kosten laag te houden en garanderen een hoogwaardige bewerking, zoals u dat van een professionele specialist mag verwachten. We zijn op die manier de specialist voor het CNC frezen van metaal en staal waar u naar zoekt.

CNC frezen voor staal

CNC frezen voor staal en daarvoor een professionele specialist gezocht? We hebben veel ervaring met het CNC frezen , voor uiteenlopende klanten. Op die manier werken we aan prototypes en eenmalige producties, net als aan andere bewerkingen die we in grotere aantallen kunnen verzorgen.

Wilt u aluminium, RVS of een ander type metaal of staal laten bewerken en bent u benieuwd naar de precieze mogelijkheden op dat gebied? We kunnen zowel frezen als draaien, net als draadvonken en bijvoorbeeld zinkvonken. Het zijn verschillende bewerkingen, die we kiezen op basis van het te gebruiken materiaal en de bewerking waar u naar op zoek bent. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u eenvoudig de beste keuze maakt. Een voordelige keuze voor een professionele bewerking, om binnen budget te kunnen vertrouwen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

Meer weten over het CNC frezen van metaal of onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.