CNC frezen in MDF en daarvoor gezocht naar een specialist? We bewerken standaard metalen, zoals aluminium en RVS. Daarvoor gebruiken we hoogwaardige machines, die met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid bewerken. Dat doen ze computergestuurd, op basis van de programmering door de operator die daarmee aan de slag gaat.

Wilt u in MDF laten frezen of het materiaal op een andere manier laten bewerken? Of twijfelt u nog over het materiaal en zoekt u daarvoor naar advies door onze specialisten? We denken graag met u mee over het type bewerking dat u voor ogen heeft, net als over het materiaal dat daarvoor het best geschikt is. Op die manier adviseren we u graag over het MDF frezen met CNC en over de andere mogelijkheden die u eventueel heeft.

MDF frezen met CNC

MDF frezen met CNC ? Het biedt professionele mogelijkheden, zowel dankzij de nauwkeurige bewerking als de opties om 3-, 4- of 5-assig te werken. Wij denken graag met u mee over de meest geschikte methode, waarbij we ook het budget voor u in de gaten kunnen houden. Soms is het voldoende om 3- of 4-assig te frezen, terwijl andere situaties en uitdagingen vragen om een bewerking op basis van 5 assen.

We zijn uw specialist in CNC frezen, zowel voor metaal als wanneer u MDF wilt laten bewerken. We denken graag met u mee over de mogelijkheden, om u aan te geven hoe we u daarmee van dienst kunnen zijn en welke alternatieven er eventueel beschikbaar zijn.

Meer weten over CNC frezen van MDF of onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.