CNC frezen voor aluminium en daarvoor een specialist gezocht? We kunnen met CNC aluminium frezen, uiteraard met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid. Op die manier werken we graag aan uw prototype of aan specifieke bewerkingen die u nodig heeft voor belangrijke onderdelen.

We kunnen de bewerking tekenen in CAD en CAM, waarna we die overnemen in de computergestuurde machine. Onze operators hebben veel ervaring met CNC frezen van aluminium, waardoor we u vooraf bovendien goed kunnen aangeven wat de kosten ongeveer zullen zijn. We voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent.

Kosten: specialist in CNC frezen voor aluminium

Benieuwd naar de kosten voor het CNC frezen van aluminium? We berekenen de kosten voor het gebruik van het uitgangsmateriaal, voor het tekenen in CAD en CAM en voor het overnemen in de computergestuurde machine en het opspannen. Daarnaast houden we rekening met de bewerkingstijd, waardoor de kosten dalen naarmate het gaat om de productie van meer onderdelen.

Tip: wilt u meer weten over het CNC frezen van plaatmateriaal of andere materialen? We vertellen u graag meer over de verschillende materialen en bewerkingen, uiteraard afgestemd op het doel dat u voor ogen heeft.

Van het CNC frezen voor aluminium benieuwd naar de kosten? Dit hangt verder af van de machines die we gebruiken. We kunnen 3- en 4-assig frezen, net als 5-assig voor meer bijzondere bewerkingen. Op die manier stemmen we graag met u af wat de meest geschikte methode is, zodat we de bewerking realiseren waar u naar op zoek bent.

CNC aluminium frezen

We hebben veel ervaring met het CNC frezen van aluminium, waardoor we dit net als RVS en andere materialen precies zo kunnen bewerken als u wenst. We denken graag met u mee over de mogelijkheden en weten hoe we eventuele uitdagingen goed kunnen omzeilen.

Gaat het u om CNC draaien en frezen ? We zijn uw ervaren specialist en beschikken over de professionele machines die daar bij nodig zijn. We vertellen u graag meer over de bewerkingen die er mogelijk zijn of zorgen ervoor dat we samen toe werken naar het prototype waar u aan wilt laten werken. Op die manier zorgen we voor de basis die u kunt gebruiken om in een later stadium grotere series te laten produceren, aan de hand van de standaarden en vereisten die we voor u op een rij kunnen zetten.

Meer weten over CNC frezen van aluminium of onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.