CNC frezen en op zoeknaad de hoogst mogelijke kwaliteit en zorgvuldige bewerkingen? We zijn uw specialist in bewerkingen met specifieke toleranties. Daarvoor maken we gebruik van een robot-center, dat tussen onze twee 5-assige freesmachines in staat. Per machine is er één operator beschikbaar, die zich op dat moment alleen daarmee bezighoudt. We voorkomen dat operators meerdere machines moeten beheren, om ze zo nauwkeurig mogelijk op het proces te laten letten.

Tip: op zoek naar een CNC draaier in plaats van een frezer? We kunnen draaien en frezen en bovendien zorgen voor een aantal andere bewerkingen van metaal. Vraag ons naar de mogelijkheden, dan vertellen we u er graag meer over.

Wij voorkomen dat de operator bij de CNC freesmachine van de ene naar de andere bewerking moet lopen. In plaats daarvan kunt u CNC laten frezen met de hoogst mogelijke zorg en optimale nauwkeurigheid. We bewerken unieke producten met eenmalige stappen, omdat iedere operator werkt met een computer om de tekening in te zien en die door te vertalen naar de machine.

CNC frezen: wat is dat?

CNC frezen, maar benieuwd naar wat dat precies is? Het gaat om het computergestuurd frezen, met specifieke toleranties en op basis van de hoogste nauwkeurigheid. Het frezen met CNC doen we met een ervaren specialist, die als operator aan de slag gaat voor uw project. Het is meer dan iemand die alleen maar kan inspannen en uitspannen. In plaats daarvan investeren we veel in onze specialisten, zodat ze de CAD- en CAM-tekeningen kunnen bekijken en die vertalen naar de computer om de machine aan te sturen. Dat garandeert de meest nauwkeurige bewerking, zodat u kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit.

Ondertussen nemen onze computers het repeterend werk over, waarmee we de kosten omlaag brengen. We kunnen onderdelen produceren in bijvoorbeeld de nachtelijke uren en in de weekenden, door de computer daar eenmalig voor te programmeren. Op die manier vergroten we de productiecapaciteit, kunnen we sneller opleveren en produceren we goedkoper en zonder fouten. Onze specialisten werken ondertussen aan het programma voor een volgend onderdeel, zodat we u ook daarmee weer vlot van dienst kunnen zijn.

CNC laten frezen

CNC laten frezen en daarvoor op zoek naar een ervaren specialist? We beschikken over zowel de machines die daarvoor nodig zijn als de operators met de juiste ervaring. Zij vertalen een technische tekening naar de input voor de computer, om die op een heel nauwkeurige manier te laten frezen. Op die manier werken we bij Hamofa voor uiteenlopende klanten die zoeken naar niets minder dan de beste kwaliteit.

Tip: naast het CNC draaien en frezen kunnen we u ook goed van dienst zijn met bijvoorbeeld draadvonken en andere bewerkingen. We vertellen u daar graag meer over, bijvoorbeeld als u harde metalen wilt laten bewerken waarvoor het CNC draaien en frezen niet goed geschikt zijn.

Zoekt u een specialist in CNC frezen of een van onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.