Specialist in CNC draaien en frezen gezocht? We kunnen u met de beide bewerkingen goed van dienst zijn, op het moment dat u metaal wilt laten bewerken. Wij zorgen ervoor dat we de bewerking uitvoeren die u wenst, ook als u daar nog weinig of geen ervaring mee heeft. En weet u aan de andere kant juist wel precies welke bewerking er nodig is? Vanuit het brede machinepark waar we over beschikken gaan we er graag voor u mee aan de slag.

Gaat het om het CNC draaien of wilt u juist weten welke alternatieven daarvoor bestaan? Het draaien gebruiken we voor ronde vormen en cirkelvormige onderdelen. Zoals de naam al aangeeft zullen we het onderdeel draaien, terwijl we zorgen voor de bewerking met een beitel die vaststaat. Zolang we het onderdeel rond kunnen draaien kunnen we dit bewerken door middel van CNC draaien, waarvoor we gebruik maken van computergestuurde machines.

Wat is CNC draaien? Ervaren specialisten

Benieuwd hoe het draaien met CNC verschilt van de andere bewerkingen? Bij CNC draaien draait het onderdeel rond, iets dat bij frezen niet het geval hoeft te zijn. We gebruiken een freesmachine met 3, 4 of zelfs 5 assen, bijvoorbeeld om hoeken en rechte vormen te kunnen maken. 5-assig frezen biedt wél de mogelijkheid om het onderdeel rond te draaien, maar alleen om daarna op de gewenste manier te kunnen frezen. Op die manier zorgen we voor heel complexe onderdelen en specifieke toepassingen.

We zijn uw specialist als CNC draaier, net als wanneer u zoekt naar het vlakslijpen en bijvoorbeeld rondslijpen. Dat laatste kunnen we ook uit-center doen, iets waar weinig bedrijven u goed mee kunnen helpen. We maken op die manier allerlei bewerkingen mogelijk van het metaal. En wilt u daar graag meer over horen, omdat u nog niet goed weet dat de tolerantie of nauwkeurigheid zou moeten zijn? We leggen het u graag uit, aan de hand van onze brede ervaring met de verschillende machines die we kunnen inzetten.

CNC draaien

Specialist in CNC draaien en frezen gezocht, bijvoorbeeld om te werken aan een prototype of een complete tooling? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag. En gaat het om hardere metalen zoals ijzer en titanium? Dankzij draadvonken en zinkvonken is het ook mogelijk om die te bewerken. We stellen graag een combinatie van bewerkingen voor, waarmee we komen tot het resultaat dat u voor ogen heeft.

Zoekt u een CNC draaier of een van onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.