CNC draaier gezocht? Wij kunnen diverse metalen bewerken, met behulp van het traditionele draaiwerk. We bewerken alles dat rond is, waarvoor we gebruik maken van onze professionele en computergestuurde machines. Daarmee garanderen we de toleranties die u nodig heeft en werken we volgens de hoogst mogelijke nauwkeurigheid.

Benieuwd hoe we voor u aan het werk gaan als CNC draaier of frezer? We zullen het onderdeel inspannen en dat in het geval van CNC draaien roteren. Aan de buitenzijde van de machine zit een beitel, die stilstaat. Daarmee bewerken we het metaal waar het om gaat, om de gewenste bewerking voor u uit te voeren. Dat kunnen we doen bij cirkelvormige en ronde onderdelen, van verschillende metalen.

Tip: gaat het niet om een rond onderdeel of een cirkelvormige toepassing? We kunnen bovendien frezen, zowel 3-assig als op basis van 5 assen.

CNC draaien en frezen

Een CNC draaier gevraagd of op zoek naar een bedrijf dat ook meteen kan frezen? We zijn uw specialist in de beide bewerkingen, om u daar op meerdere manieren mee van dienst te kunnen zijn. Een koker, bus of kelk zullen we draaien, terwijl we een vierkant blok voor u zullen frezen. Op die manier zijn er allerlei bewerkingen mogelijk, voor het onderdeel dat u graag wilt laten maken.

We vertellen u graag meer over het werk dat we als CNC draaier voor u kunnen uitvoeren. Gaat het bijvoorbeeld om het draaien van (heel) kleine stukjes? U kunt denken aan een paar mm tot enkele centimeters. De kleinste machines die we hebben staan zijn daar uitstekend voor geschikt. Aan de andere kant kunnen we u van dienst zijn met onderdelen tot zelfs enkele meters groot. Onze grootste machines zijn geschikt om onderdelen te draaien met een lengte van 3 tot 4 meter.

CNC draaier gezocht?

Een CNC draaier gezocht en daarbij op zoek naar de combinatie van uitgebreide expertise en jarenlange ervaring? Bij Hamofa beschikken we over de benodigde machines, net als over de operators die daar goed mee kunnen werken. Wij zorgen ervoor dat we het metaal draaien of dat we dat frezen , afhankelijk van de manier waarop u het wilt laten bewerken.

Tip: heeft u een bepaalde bewerking voor ogen, maar weet u niet goed welke toepassing daarvoor het best geschikt is? Geef het ons aan, dan denken onze specialisten graag met u mee. We geven aan of we het kunnen draaien of beter kunnen frezen, waarbij we goed kijken naar de gevraagde toleranties en natuurlijk het materiaal waar het om gaat.

Zoekt u een CNC draaier of een van onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.