Specialist gezocht voor het 3-assig frezen? We kunnen bijvoorbeeld een plaat maken met verschillende gaten van diverse diameters. We frezen de gewenste diepte, uiteraard met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid.

Tip: standaard kunnen we met 3 assen of met 4 assen frezen. We beschikken daarvoor over de machines waarmee we de metalen op een heel nauwkeurige manier kunnen bewerken. En gaat het om een meer complexe toepassing? Dan kunnen we zelfs 5-assig frezen .

We hebben veel ervaring met het frezen met 3 of met 4 assen, waardoor we u daar op verschillende manieren goed mee van dienst kunnen zijn. En twijfelt u over de juiste toepassing, bijvoorbeeld omdat u daar weinig ervaring mee heeft? We leggen u graag uit over de mogelijkheden en de manier waarop we daar voor u mee aan de slag gaan. Op die manier zijn we de specialist waar u naar zoekt, om de toleranties te behalen die u zoekt.

Specialist in 3-assig frezen

Gaat het u om specifieke toleranties en wilt u het werk binnen een bepaalde tijd af hebben? We kunnen u bij Hamofa goed van dienst zijn met het frezen op 3 assen of op 4 assen, afhankelijk van wat er nodig is. Bovendien zijn we gespecialiseerd als CNC draaier , waardoor er allerlei bewerkingen van het metaal mogelijk zijn.

Onze operators kunnen uitstekend werken met de freesmachines, dankzij hun uitgebreide ervaring daarmee. Ze programmeren de computer, die met de gewenste nauwkeurigheid en toleranties zorgt voor de bewerking die u wilt laten uitvoeren.

Zoekt u een specialist in 3-assig frezen of een van onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer +32 11 44 84 13, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik ons online contactformulier . We horen graag van u.